Večeře Z Jednoho Pekáče

Světlý
Střední
Průměrný

Příprava

Vepřové medailonky naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na pánvi.

Do pekáčku nakrájíme oloupané brambory nakrájené na měsíčky a mrkev na kolečka. Můžete přidat i zeleninu, kterou máte rádi nebo máte zrovna doma (fazolky, cibule atd.). Směs zeleniny a brambor osolíme, přidáme sladkou papriku a promícháme. Můžete přidat i na nudličky pokrájený špek, který dodá pokrmu, nejen chuť, ale i krásnou vůni. Do této směsi vložíme orestované plátky, celé zalijeme marinádou a pečeme v troubě na 200 °C, asi po 10 minutách trochu podlijeme vodou a pečeme až do změknutí masa a zeleniny.

Foto: Katalin Sándor

zpět na seznam