Plněné Cuketky S Bylinkami, S Pečivem

Světlý
Střední
Průměrný

Příprava

V pánvi s trochou oleje necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na jemno. Poté přidáme mleté maso, které osolíme, opepříme, posypeme oreganem, bazalkou, rozmarýnem (nebo jiným kořením, které máte rádi), přidáme na drobno nakrájené vydlabané části cuketek, malý rajčatový protlak a zakápneme sójovkou a worcesterem. Pokud by byl protlak hodně kyselý, tak přidáme trochu cukru a podusíme do měkka.

Hotovou směsí naplníme vydlabané cuketky, vložíme na plech, navrch poklademe plátky sýra a dáme péct tak dlouho, dokud nejsou cuketky měkké (píchněte do nich vidličkou). Podáváme s americkým bramborem, nebo opečeným bramborem.

Foto: Katalin Sándor

zpět na seznam