Pro uživatelsky přívětivé ovládání našich webových stránek používáme soubory cookie, které jsou povoleny v aktuálním nastavení vašeho prohlížeče.
Z mouky a másla s vejcem, trochou mléka, špetkou soli s cukrem krystal uválíme těsto. Necháme odpočinout v lednici, pak vložíme do placaté formy o průměru cca...
Roztopíme si máslo, přisypeme do něj mouku, osmahneme, zalejeme horkým mlékem a připravíme si tak bešamelovou omáčku, kterou osolíme, opepříme mletým pepřem a...
Pořad : Vaříme s Robertem Bede
Z mletého vepřového masa vytvoříme pomocí vajec, housky, soli a pepře masové pagáčky. Přidáme čerstvou pokrájenou petrželovou nať a orestujeme na troše oleje. Ve slané vodě s octem uvaříme pomocí naběračky rozklepnuté vajíčko tak, aby vnitřek zůstal měkký. Nakrájené žampiony orestujeme na másle, osolíme, opepříme a zalijeme sladkou smetanou a zeleninovým vývarem, necháme povařit. Při servírování klademe vejce na maso a zalijeme omáčkou pomocí naběračky.