Rozpis

2 osoby
40 dkg filé z kapitálu
2 dl bílý jogurt
2 dkg čerstvého zázvoru
1oranžová
 Lollo Rosso
 čekanka
3-4listy římského salátu
1Kapia pepř
1 dl bílého vína
 olivový olej
 hnědý cukr
 záliv
 sůl
 pepř

Podobné recepty

  • Thajská rýžová polévka s krevetami

    Na rozpáleném stolním oleji orestujeme 15 dkg vepřové panenky nakrájené na tenké proužky a přesypeme ji do mísy. Ve stejném hrnci si osmahneme jeden na drobno...

    další
  • Zapékané štajerské těstoviny

    Z 50 dkg tvarohu, 15 dkg mouky, třech vajec a špetky soli uhněteme těsto. Nakrájíme na nudle a uvaříme. Scedíme a necháme okapat. 3 žloutky utřeme s 10 dkg...

    další
  • Vařená pečená žebra

    V osolené vodě s česnekem a bobkovým listem uvaříme do měkka 80 dkg naporcovaných žebírek. Dvě hlavičky cibule nasekáme na tenké plátky a dáme restovat na...

    další

Treska dušená na bílém víně s čerstvým salátem a zázvorovo pomerančovým jogurtem

  • treska_dusena_na_bilem_vine_s_cerstvym_salatem_a_zazvorovo_pomerancovym_jogurtem

1dl vína svaříme se stejným množstvím vody a třemi bobkovými listy. 40 dkg tresky osolíme, opepříme a několik minut dusíme na víně. Na zálivku smícháme 2 dkg zázvoru, nastrouhanou kůru a šťávu z jednoho pomeranče a čajovou lžičku třtinového cukru. Osolíme, opepříme.

Přidáme 3 polévkové lžíce olivového oleje a přimícháme 2 dl jogurtu. Saláty rolo roso, radikio a římský salát navrstvíme na talíř. Půlku kapie nakrájíme na nudličky a posypeme jimi listy salátu. Přelijeme zálivkou a nahoru posadíme kousek ryby.


ostavite komentar