Rozpis

2 osoby
40 dkg filé z kapitálu
2 dl bílý jogurt
2 dkg čerstvého zázvoru
1oranžová
 Lollo Rosso
 čekanka
3-4listy římského salátu
1Kapia pepř
1 dl bílého vína
 olivový olej
 hnědý cukr
 záliv
 sůl
 pepř

Podobné recepty

Treska dušená na bílém víně s čerstvým salátem a zázvorovo pomerančovým jogurtem

  • treska_dusena_na_bilem_vine_s_cerstvym_salatem_a_zazvorovo_pomerancovym_jogurtem

1dl vína svaříme se stejným množstvím vody a třemi bobkovými listy. 40 dkg tresky osolíme, opepříme a několik minut dusíme na víně. Na zálivku smícháme 2 dkg zázvoru, nastrouhanou kůru a šťávu z jednoho pomeranče a čajovou lžičku třtinového cukru. Osolíme, opepříme.

Přidáme 3 polévkové lžíce olivového oleje a přimícháme 2 dl jogurtu. Saláty rolo roso, radikio a římský salát navrstvíme na talíř. Půlku kapie nakrájíme na nudličky a posypeme jimi listy salátu. Přelijeme zálivkou a nahoru posadíme kousek ryby.


ostavite komentar