Rozpis

2 osoby
40 dkg filé z kapitálu
2 dl bílý jogurt
2 dkg čerstvého zázvoru
1oranžová
 Lollo Rosso
 čekanka
3-4listy římského salátu
1Kapia pepř
1 dl bílého vína
 olivový olej
 hnědý cukr
 záliv
 sůl
 pepř

Podobné recepty

  • Andras Svaby: Haláslé na můj způsob

    Vyfiletujeme 2-3 kilového kapra. Hlavu, ocas, 1 kg malých ryb a 1 kg na kolečka nakrájené cibule dáme vařit na nejvyšší teplotu.  Do masa mezitím uděláme husté...

    další
  • Falešná tvarohová buchta

    Z 25 dkg mouky, 10 dkg cukru, 10 dkg másla, dvou žloutků, jednoho prášku do pečení a 1 dcl smetany uhněteme a vyválíme těsto a vmačkáme ho do máslem vymazané a...

    další
  • Kambodžské kuře

    Dáme si rozpálit trochu oleje a vložíme do něj na proužky nakrájené kuřecí prso a tři stroužky česneku. Na velkém plamenu za častého míchání osmahneme. Přidáme...

    další

Treska dušená na bílém víně s čerstvým salátem a zázvorovo pomerančovým jogurtem

  • treska_dusena_na_bilem_vine_s_cerstvym_salatem_a_zazvorovo_pomerancovym_jogurtem

1dl vína svaříme se stejným množstvím vody a třemi bobkovými listy. 40 dkg tresky osolíme, opepříme a několik minut dusíme na víně. Na zálivku smícháme 2 dkg zázvoru, nastrouhanou kůru a šťávu z jednoho pomeranče a čajovou lžičku třtinového cukru. Osolíme, opepříme.

Přidáme 3 polévkové lžíce olivového oleje a přimícháme 2 dl jogurtu. Saláty rolo roso, radikio a římský salát navrstvíme na talíř. Půlku kapie nakrájíme na nudličky a posypeme jimi listy salátu. Přelijeme zálivkou a nahoru posadíme kousek ryby.


ostavite komentar