Rozpis

3-4 fő
25 dkg bílého suchého chleba, 5 lžic olivového oleje
5stroužků česneku
1 liter masového vývaru, nebo zbytku masové polévky
4vajíčka
 sůl
 pepř
 do každé mísy jedno vajíčko

Podobné recepty

Španělská česneková polévka

  • Spanelska_cesnekova_polevka

Nakrájíme chleba na kostky a osmažíme v hlubší míse na horkém oleji. Vypasírujeme stroužky česneku, přidáme to k chlebu a nakonec vše zalejeme masovým vývarem. Osolíme, opepříme, přikryjeme a vaříme 20 minut. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Polévku rozlijeme do 4 teplovzdorných misek, do kterých přidáme (do každé) vajíčko. Vložíme na 15 minut do předehřáté trouby, aby vajíčka trochu zatuhla.

ostavite komentar