Rozpis

3-4 fő
50 dkg mletého hovězího masa
3mrkve
20 dkg cherry rajčata
2velké cibule
1zelená paprika
1láhev rajského protlaku
 sůl
 koření
2svazek čerstvé bazalky
1svazek čerstvého tymiánu
4lžíce kokosového oleje
1uzená klobása
500 g špagety
20 dkg parmezánu

Podobné recepty

  • Hot-dogová pasta

    Na malé kostky nakrájený bacon osmažíme, přidáme nakrájené párky, pečeme až bude dostatečně červené, podlejeme sýrovou omáčkou a dobře svaříme...

    další
  • Špagety Bolognese Rolanda Kökénya

    Slaninu nakrájíme na velmi jemné kousky, pečeme.  Zatímco se topí, peče se slanina, očistíme a struhadlem na sýr jemně nastrouháme mrkev, petržel, celer a...

    další

Špagety Bolognese Klári Balázsovej

  • Spagety_Bolognese_Klari_Balazsovej

Na kokosový oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme mleté ​​maso na plátky klobásy, opečeme. Přidáme nakrájenou mrkev, zelenou papriku a na polovinu rozkrojená cherry rajčata. Přidáme rajčatový protlak a uvaříme 25-30 minut na malém ohni, mezitím přidáme listy bazalky a tymiánu. Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Špagety Bolognese podáváme s velkým množstvím parmezánu.

ostavite komentar