Rozpis

3-4 fő
200-250 g rizota
40 g nastrouhaného parmezánu
100 g domácí strouhanky
400 ml rostlinného oleje
100 g rajského protlaku v konzervě
80 g vařené šunky
125 g artičoků v konzervě
 Sůl
 Pepř

Podobné recepty

Rizotové pagáčky s artyčoky a šunkou

  • Rizotove_pagacky_s_artycoky_a_sunkou

Do 200-250 g předem připraveného rizota přidáme 100 g rajského protlaku, 40 g nastrouhaného parmezánu a vše smícháme. Z rajského rizota navlhčenýma rukama tvarujeme drobné kuličky, které obalíme ve strouhance. V rozpáleném oleji kuličky opečeme dozlatova a dáme je na savý papír. 80 g vařené šunky a 125 g artyčoků v konzervě nakrájíme na drobné  nudličky a přidáme na rizotové pagáčky jako ozdobu.

ostavite komentar