Rozpis

4 porci
0,3 kg drubežích játer
125 g másla
1 g tymiánu
2vejce
1 g sůl
1 g pepř
1stroužek česneku
 
1jablko
2lžíce cukru
2 dl bílého vína
1 g šafránu
1 g badyánu

Podobné recepty

  • Cibulový koláč

    Nejdříve si prichystáme těsto. Do 200g mouky dáme plátky másla, špetku soli, 1 žloutek, trochu vody, hrst parmazánu a dobře zpracujeme. Zabalíme do fólie a...

    další
  • Cuketová polévka

    Na oleji zpěníme nakrájenou jednu cibuli a 1 stroužek česneku a restujeme asi 3 minuty. Pak přidáme na kostky nakrájenou jednu cuketu, jednu oloupanou bramboru...

    další
  • Ravioli se šalvějovým máslem

    Těsto připravíme z 400g hladké mouky, přidáme 2 vejce a 2 žloutky, trochu vody, olivového oleje, přidáme špetku soli a těsto zpracujeme, zabalíme do fólie a...

    další

Paštika z drůbežích jater s jablkem

  • pastika_z_drubezich_jater_s_jablkem

Na paštiku potřebujeme 300 g očištěných drubežích  játer. Dáme je do mísy přidáme jednu  větvičku tymiánu, 2 vejce, jeden překrájený stroužek česneku, sůl a pepř.Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka . Ke konci přidáme 125 g rozpuštěného másla. Hmotu nalijeme do formy vyloženou folií. Poté celou nádobu i s paštikou zafólijujeme. Paštiku pečeme ve vodní lázni na 80 °C 25 minut . Poté necháme vychladnout .

V kastrůlku necháme rozpustít 2 lžíce cukru, tak aby nám vznikl karamel, poté přidáme 2 dl bílého vína, 1 g šafránu a 1g badyánu.
Rozvar necháme chvíli povařit, potom přidáme na potřebné tvary nakrájené
jablko a stáhneme z ohně. Jablka necháme zchladit a poté můžeme
servírovat.

  • Adonica

    2016. 05. 15., 15:28:51

    Eeeh I hate This kind of trnmateet bs 3ad I love Me time nail spa ! I really love their workAnd I always call in advance never went without appt to avoid such a treatment ! I knw stupid policy bs wht to do most of them r like that even N-bar I tried to get in between the appts n they dnt let me in !

ostavite komentar