Rozpis

3-4 fő
 Suroviny:
 
3ks stredne veľkých pstruhov
3strúčiky cesnaku
6vetvičiek čerstvého rozmarínu
6lyžíc panenského olivového oleja
1baklažán
12ks cherry paradajok
 Soľ, korenie

Podobné recepty

  • Černé rizotto - Rijeka

    Sépie očistíme a důkladně omyjeme, načež maso rozkrájíme na velmi drobné kostičky. Míšky se sépiovým barvivem dáme stranou. Jemně nasekanou cibulku si na 3-4...

    další
  • Blanšírované mušle ve dvou barvách

    Bazalku, pažitku a 4-5 stroužků česneku jemně nasekáme a zamícháme je do smetany. Osolíme a opepříme. Dáme vařit vodu a nasypeme do ní sůl a česnek. Vodou s...

    další
  • Candát na hnědých žampiónech

    Candáta rozkrájíme na kousky odpovídajících rozměrů, osolíme a dáme stranou. Brambory pokrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě, potom je rozmačkáme a...

    další

Pstruhy na rozmaríne s grilovanou zeleninou

  • Pstruhy_na_rozmarine_s_grilovanou_zeleninou

Čerstvé pstruhy si namarinujeme v olivovom oleji, cesnaku, soli a korení. Do vnútra každého kúska vopcháme vetvičku čerstvého rozmarínu. Necháme v marináde minimálne 30 minút, aby nasiakli do seba koreniny a rozmarín. Na rozpálenom grile grilujeme z každej strany asi 3-4 minúty, aby sa ryba nevysušila. Do zvyšnej marinády ponamáčame aj baklažán a cherry paradajky, ktoré tiež ugrilujeme a podávame ako prílohu.

ostavite komentar