Rozpis

3-4 fő
4pstruh
 jedlého oleje
 mouky
mletou paprikou
2pytlíků rukoly
 balzamikového octu
 olivového oleje
200 g goji bobulí
4lžícemi akátového medu
1lžíci ořechů
1lžíci arašídů
1lžíci piniové oříšky

Podobné recepty

  • Černé rizotto - Rijeka

    Sépie očistíme a důkladně omyjeme, načež maso rozkrájíme na velmi drobné kostičky. Míšky se sépiovým barvivem dáme stranou. Jemně nasekanou cibulku si na 3-4...

    další
  • Blanšírované mušle ve dvou barvách

    Bazalku, pažitku a 4-5 stroužků česneku jemně nasekáme a zamícháme je do smetany. Osolíme a opepříme. Dáme vařit vodu a nasypeme do ní sůl a česnek. Vodou s...

    další
  • Candát na hnědých žampiónech

    Candáta rozkrájíme na kousky odpovídajících rozměrů, osolíme a dáme stranou. Brambory pokrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě, potom je rozmačkáme a...

    další

Pečený pstruh s bylinkovým salátem z rukoly a goji

  • Peceny_pstruh_s_bylinkovym_salatem_z_rukoly_a_goji

Pro každou osobu předchystáme po jedné rybě, které dvacet minut před pečením miírně nasolíme. Na pánvi rozpálíme 2 deci jedlého oleje, mezitím pstruha (–hy),  pootáčíme v mouce s mletou paprikou, následně vložíme do rozpáleného oleje na pánvi. Mezitím připravíme salát smícháním dvou pytlíků rukoly, 20 deka goji bobulí, a po jedné lžíci ořechů, arašídů a opražených piniových oříšků. Promícháme a směs pokropíme po jedné lžíci olivového oleje a balzamikového octu a čtyřmi lžícemi akátového medu. Podávat můžeme ihned.

ostavite komentar