Rozpis

4 porci
2ks lilku
2Kapia pepř
2lžíce balzamikového octa
2lžíce hnědého cukru
 polovina hrst čerstvého koriandru
1lžička olivového oleje
 sůl
 pepř
1červená cibule

Podobné recepty

  • Jehněčí koleno na zelenině

    4 kusy jehněčích kolen důkladně potřeme solí, pepřem a mletým kmínem. 2 mrkve, půlku celeru, dva kořeny petržele, i bílou papriku a 1 cibuli nakrájíme na větší...

    další
  • Bramborové suflé s tykví

    300 g uvařených, oloupaných a vychlazených brambor nastrouháme. 200 g křehké tykve nakrájíme na drobné kousky. Osolíme a necháme chvíli odstát, pak důkladně...

    další
  • Uzený pstruh s hruškovým salátem

    Dva nasolené a opepřené pstruhy necháme odkapat. Poté naplníme břišní dutinu na větší kousky nasekanými bylinkami. Dno udírny vysteleme alobalem, vysypeme...

    další

Lilkový krém

  • lilkovy_krem

2 lilky a 2 papriky opečeme na otevřeném ohni. Načernalou a změklou papriku oloupeme, nakrájíme na proužky a namočíme do zálivky z cukru a octa. Oloupeme také lilek, nakrájíme najemno a když pustí šťávu, vylijeme ji. Nasekáme si nadrobno koriandr a červenou cibulku. Všechny ingredience smícháme a podle chuti osolíme a opepříme.


ostavite komentar