Rozpis

4 porci
2ks lilku
2Kapia pepř
2lžíce balzamikového octa
2lžíce hnědého cukru
 polovina hrst čerstvého koriandru
1lžička olivového oleje
 sůl
 pepř
1červená cibule

Podobné recepty

  • Hamburger

    400 g hovězího masa pořádně propracujeme se solí a pepřem. Rozdělíme na 4 díly, tvarujeme asi půl centimetru silné kulaté placky a opečeme je na troše oleje....

    další
  • Bavorské masové knedlíčky

    Jednu ve vodě namočenou žemli zpracujeme s 30 dkg hovězího a 30 dkg vepřového masa. Přimícháme jedno vejce. Osolíme, opepříme a ochutíme nastrouhaným...

    další
  • Chřestové rizoto s klobásovou drobenkou

    Na klobásovou drobenku si opečeme 10 dkg klobásy. Ve výpeku z klobásy opražíme dva plátky suchého chleba a poté smícháme s klobásou. Na směsi 10 dkg másla a 1...

    další

Lilkový krém

  • lilkovy_krem

2 lilky a 2 papriky opečeme na otevřeném ohni. Načernalou a změklou papriku oloupeme, nakrájíme na proužky a namočíme do zálivky z cukru a octa. Oloupeme také lilek, nakrájíme najemno a když pustí šťávu, vylijeme ji. Nasekáme si nadrobno koriandr a červenou cibulku. Všechny ingredience smícháme a podle chuti osolíme a opepříme.


ostavite komentar