Rozpis

3-4 fő
1ks lilku
1dílek česneku
 olivový olej
1pol. lžíce citrónové šťávy
 sůl
 pepř

Podobné recepty

  • Těstoviny s pečenými rajčaty

    Rajčata rozpulte a naskládejte do malého pekáčku. Posypte solí, cukrem a tymiánovými lístky. Nakonec zakápněte olivovým olejem. Pečte v rozehřáté troubě při...

    další
  • Zeleninová tempura

    Suroviny na omáčku společně svařte a nechte vychladnout. Po vychladnutí sceďte do servírovacích mističek. Zeleninu nakrájejte na hranolky, obalte v mouce. Ze...

    další
  • Francouzské brambory

    Vejce uvaříme natvrdo, brambory uvaříme ve slané vodě, oboje oloupeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do mísy. Z másla, mouky a mléka připravíme bešamelovou...

    další

Lilkový kaviár

  • Lilkovy_kaviar

1 ks oloupaného, předem upečeného lilku na prkénku nakrájíme na malé, ale nepříliš drobné kousky. Poté velice nadrobno nakrájíme jeden dílek česneku a přidíme k lilku. Na směs nakapeme trochu olivového oleje a ještě přidáme jednu polévkovou lžící citrónové šťávy. Osolíme , opepříme a pomocí vidličky promícháme. Podáváme ve skleněné mísce.

ostavite komentar