Rozpis

3-4 fő
 Suroviny
2balenia Knäckerbrotu
400 g mäkkého tvarohu
250 g mascarpone
100 g šľahačky
150 g medu
500 g čerstvého ovocia - jahody, maliny, čučoriedky - na omáčku a aj zdobenie
 Šťava z jedného citróna
 Vanilkový extrakt

Podobné recepty

  • Horká èokoláda

    Smetanu asi minutu nebo pùldruhé minuty povaűíme (není nutné pűivádìt k varu). Pűidáme kvalitní hoűkou èokoládu a sójovou zakysanou smetanu.Pűistrouháme k tomu...

    další
  • Řezy „Myšička“

    Tři jablka nastrouháme a smícháme s moukou, smetanou, s vajíčky a olejem. K tomu přisypeme cukr, jeden balíček vanilkového cukru, jedno balení prášku do pečiva...

    další
  • Moučník „Velikonoční překvapení” - Velikonoční menu

    Mouku, prášek do pečiva a sůl smícháme přes síto do mísy. V jiné míse si smícháme máslo s dvěma prvními druhy cukru, a to tak, abychom získali nadýchaný krém....

    další

       Knackerbrot kuchen - nepečený

  • Knackerbrot_kuchen

V hrnci redukujeme 400g čerstvých jahôd so 100g medu, kým sa vytvorí omáčka. Šľahačku vyšľaháme do tuha, pridáme mascarpone, vanilku, citrónovú šťavu a 50g medu. Zapekaciu misu vytrieme trochou masla a na dno uložíme prvú vrstvu knäckerbrotu. Pokvapkáme jahodovou omáčkou, asi 1/3 z celkového množstva. Potrieme asi 1/3 plnky. Tento proces zopakujeme ešte 2-krát. Nakoniec ozdobíme čerstvým bobuľovým ovocím.

ostavite komentar