Rozpis

3-4 fő
6ks vajíček
15 dkg vařené, bílé fazulky
20 dkg opečeného jelita
5 dkg klobásy chorizo
1cibule
2ks brambor
 sůl
mletý pepř, olivový olej

Podobné recepty

  • Gemerské guľky

    500g uvarených a 500g surových zemiakov postrúhame najemno. Pridáme 2 vajcia, po 200g hladkej a hrubej múky, 5 prelisovaných strúčikov cesnaku, 1 PL majoránky,...

    další
  • Bramborové ragú s cuketou (rizoto)

    Nadrobno nakrájenou anglickou slaninu orestujeme a podusíme na ní jemně nakrájenou cibuli. Na velmi drobné kousky nakrájené brambory nasypeme na slaninu, 3-4...

    další
  • Sedliacka omeleta s gombaseckou klobásou

    V panvici opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu, slaninku, plátky hlivy a na kocky nakrájané varené zemiaky do zlatista. Osolíme, okoreníme. Zalejeme rozmiešanými...

    další

Katalánská tortilla

  • Katalanska_tortilla

Na hrubší kousky nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, následně přidáme na kostičky nakrájené brambory. Osolíme, opepříme. Jakmile jsou brambory měkké, přidáme osmažené jelito, nakrájenou klobásku chorizo a uvařenou fazolku. Důkladně promícháme a nakonec vše zalijeme vymíchanými vajíčky. Na mírném ohni opečeme spodek tortilly a následně v předehřáté troubě a na 180 stupních opečeme vršek tortilly. Podáváme společně se salátem ochuceným vinným octem a olivovým olejem.


ostavite komentar