Rozpis

3-4 fő
500gr mletého vepřového nebo krůtího masa
1cibule
 sůl
1lžící hořčice
200 ml zakysané smetany
 špetkou mletého pepře
 olej

Podobné recepty

Hortobáďské masové palačinky

  • Hortobadske_masove_palacinky

Ze slaného palačinkového těsta upečeme 8 palačinek. Půl kilogramu mletého vepřového nebo krůtího masa podusíme na osmažené cibuli a paprikovém koření. Směs osolíme a necháme vychladnout. Po vychladnutí ji ochutíme lžící hořčice, špetkou mletého pepře a přidáme 200 mililitrů zakysané smetany. Palačinky naplníme touto směsí. Hotové palačinky obalíme v trojobalu a osmažíme na rozpáleném oleji. Po vyjmutí z oleje je ukládáme na kuchyňskou utěrku, abychom odstranili přebytečný olej.

ostavite komentar