Rozpis

3-4 fő
500 g barramundi
1 kg brambory
 sůl
1 dl pivo
10 dkg mouky
1práškem do pečiva
2vaječným bílkem
 majonézou

Podobné recepty

  • Černé rizotto - Rijeka

    Sépie očistíme a důkladně omyjeme, načež maso rozkrájíme na velmi drobné kostičky. Míšky se sépiovým barvivem dáme stranou. Jemně nasekanou cibulku si na 3-4...

    další
  • Blanšírované mušle ve dvou barvách

    Bazalku, pažitku a 4-5 stroužků česneku jemně nasekáme a zamícháme je do smetany. Osolíme a opepříme. Dáme vařit vodu a nasypeme do ní sůl a česnek. Vodou s...

    další
  • Candát na hnědých žampiónech

    Candáta rozkrájíme na kousky odpovídajících rozměrů, osolíme a dáme stranou. Brambory pokrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě, potom je rozmačkáme a...

    další

Fiš end čips s estragonovou majonézou

  • Fis_end_cips_s_estragonovou_majonezou

Na pivní těstíčko si smícháme škrob s moukou, práškem do pečiva, solí a vaječným bílkem. Do směsi postupně přimícháváme pivo. Osolíme na proužky nakrájenou rybu a namáčíme ji v připraveném těstíčku, necháme odkapat a osmažíme dokřupava na rozpálené pánvi. 
Mezi tím si nachystáme majonézu. Ke žloutku přidáme hořčici a za stálého míchání přiléváme tenkým pramínkem olej. Nakonec do směsi zašleháme zakysanou smetanu, estragon a citrónovou šťávu. Osmaženou rybu servírujeme s hranolkami a estragonovou majonézou.

ostavite komentar