Rozpis

2 porci
5 dkg máslo
2lžíce olivového oleje
2cibule
1fenykl
4-5snítka tymiánu
1 dl bílého vína
1litr masový vývar
 sůl
 pepř
 krystalový cukr
 octem balsamico
4plátky bagety
10 dkg sýr Gruyere

Podobné recepty

Cibulačka s fenyklem a balzamikovým octem

  • cibulacka_s_fenyklem_a_balzamikovym_octem

Na směsi 5 dkg změklého másla dvou lžic olivového oleje orestujeme dvě nakrájené cibule a jeden nakrájený fenykl. Osolíme, opepříme. Přidáme špetku krystalového cukru. Ochutíme tymiánem. Podlijeme vývarem, trochou vody a podle chuti bílým vínem. 

20 minut vaříme do měkka. Během servírování vložíme do talíře osmaženou bagetku se strouhaným sýrem a přelijeme horkou polévkou. Nakonec zakápneme balzamikovým octem.


ostavite komentar