Rozpis

3-4 fő
1bageta
 Olivový olej
70 g sušených rajčat
2-3červené cibule
150 g třtinového cukru
1lžíce balzamikového octa
 Parmezán

Podobné recepty

Crostini s cibulovým čatní a sušenými rajčaty

  • Crostini_s_cibulovym_catni_a_susenymi_rajcaty

1 bagetu nakrájíme  na krajíčky, pokropíme olivovým olejem a jemně jím potřeme obě strany. V předehřáté troubě je osmahneme. Mezitím připravíme cibulové čatní: na pánvi zkaramelizujeme 150 g třtinového cukru, a přidáme 2-3 červené cibule nakrájené na ne příliš tenká kolečka. Poté, co cibule pustí šťávu, přidáme 1 lžíci  balzamikového octa a vaříme, než dostaneme konzistenci čatní. Poté, co čatní vychladlo, dáme ho na připravené crostini a povrch posypeme nadrobno nakrájenými sušenými rajčaty a hoblinkami z parmezánu.

ostavite komentar