Nechceš Zmeškat Své Oblíbené Programy?

2014. 03. 01.

Na webu se můžeš zaregistrovat Tvým profilem na Facebooku, ale i použitím Tvé e-mailové adresy. Pak se může začít lov programů. Po prostudování televizního programu můžeš nastavit své oblíbené programy, ale můžeš nastavit pouze večerní sérii Jamie Oliver, pokud nechceš zmeškat pouze tento program. Kliknutím na televizní program si můžeš vybrat z následujících možností : Můžeš zařadit jeden program mezi tvé oblíbené, v tomto případě se přidá do Tvého profilu, ze kter&eac

Kliknutím na televizní program si můžeš vybrat z následujících možností :

Můžeš zařadit jeden program mezi tvé oblíbené, v tomto případě se přidá do Tvého profilu, ze kterého jedním kliknutím se dostaneš na jeho podstránku. Zde najdeš všechny termíny, kdy bude program vysílán.

Můžeš si nastavit stále programové sdělení, v tomto případě Ti bude zasláno e-mailem oznámení čtvrt hodinu před začátkem programu, aby si ho nezmeškal.

Ale pokud nechceš stále dostávat naše e-maily a jen úterní večerní program Tě zajímá, i to si můžeš snadno nastavit.

Pokud klikneš na malou ikonu obálky, nastavíme i do Tvého kalendáře, aby se Ti daný program znázornil.

Pokud chceš, můžeš zcela přizpůsobit televizní program k Tvému vkusu. Po výběru Tvých oblíbených jedním kliknutím můžeš nastavit, aby se v programové nabídce objevily jen ty položky, které Tě zajímají.

zpět na seznam