Zcela Nové Série River Cottage Na Stanici Tv Paprika!

2014. 03. 01.

Co všechno zlepšuje ovoce? Dokáže úplně změnit charakter masitých pokrmů, rybí pokrmy mohou být kouzlem ovoce pikantnější, koláčem přidává svěžest, kromě toho výborně doplňuje zimní zásoby vitamínů pro organismus. Zakladatel River Cottage, Hugh Fearnley - Whittingstall ve své nové sérii vyrobené v roce 2013 prezentuje ovoce jako unikátní kulturní dědictví . První epizoda bude vysílána na stanici TV Paprika prvního února, od 14.00. Série byla vyrobena loni na jaře, v létě a brzy na podzim, proto epizody sledují sezónní ovoce všech ročních období. V jednotliv&yac

Série byla vyrobena loni na jaře, v létě a brzy na podzim, proto epizody sledují sezónní ovoce všech ročních období. V jednotlivých částech Hugh ukazuje, jak mohou jednotlivé ovoce doplnit jakékoliv masité, rybí, zeleninové jídlo nebo dokonce chutný pudink.

Ve zvláštních vydáních série River Cottage vystupují tři celebrity, které tentokrát vyměnili jeviště na kuchyni a obuv na gumové holínky, připojili se k Hugh Fearnley-Whittingstall aby se zúčastnili kurzu vaření vyšší úrovně na farmě River Cottage.

Svůj dvoudenní pobyt na farmě slavní hosté stráví vesele, vaří chutné pokrmy, pomocí Hugha poznávají každodenní život na farmě River Cottage, význam sezónní a etické výroby potravin, jakož i radost z potravin pěstovaných a připravených podomácku. První epizoda bude vysílána na stanici TV Paprika 15. února, od 14.00.

Prožijte svůj víkend s Hughem!

zpět na seznam