Program na svítání

16
06:00

Mlýnek na recepty

1 / 45 | (12)

Nová sezóna, nová řada – a úspěšný seriál Mlýnek na recepty přichází opět na vaše obrazovky.

Link
06:15

Mlýnek na recepty

1 / 46 | (12)

Nová sezóna, nová řada – a úspěšný seriál Mlýnek na recepty přichází opět na vaše obrazovky.

Link
06:30

Jacques Pépin: Vaříme s láskou

1 / 8 | (12)

Jacques Pépin naše diváky seznámí s novými fantastickými recepty a kuchyňskými technikami, a jak jsme u něho zvyklí, dělá to zaníceně, naplno, tělem i duší.

Link
07:00

Teleshop

Link
08:00

Dva v kravatě

1 / 10 | (12)

Dvě známé české tváře naší stanice spojily své síly! Už také bylo načase, aby se spolu seznámily... Jan Rosák yl v českých médiích osmdesátých a devadesátých let jednou z nejznámějších moderátorských osobností, zatímco Michal Nikodém je představitelem pražské...

Link
08:30

Masopusti

1 / 10 | (12)

Smažený sýr, smažené houby, smažený květák – co nás hned napadne, když o těchto jídlech slyšíme?

Link

Ranní program

16
09:00

Ze dne na den

1 / 187 | (12)

Mimořádně úspěšný seriál?Co si dáme dnes? od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. 

Link
09:15

Ze dne na den

1 / 188 | (12)

Mimořádně úspěšný seriál?Co si dáme dnes? od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. 

Link
09:30

Až vám FITráví

3 / 5 | (12)

V nejnovější řadě našeho seriálu věnujeme velký prostor moudrým a již dávno osvědčeným radám lidových léčitelů. 

Link
10:00

Rozmary trhu

1 / 10 | (12)

Už se vám stalo, že jste šli na trh úplně bezradní? Když jste uvažovali nad tím, co budete vařit, nic vás nenapadalo, a teprve až na místě samém, při pohledu na denní nabídku, na čerstvou zeleninu a jiné potraviny, jste vymysleli, co ponesete večer na stůl?

Link
10:30

Sweet Boy

1 / 5 | (12)

Tímto seriálem povází diváky mladý pražský kuchař Michal Nikodém, na jehož pracovním stole vznikají tradiční druhy cukroví českého i mezinárodního původu, dobroty, až se sliny v ústech sbíhají.

Link

Dopolední program

16
11:00

Labužníkem každý den

4 / 5 | (12)

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. 

Link
11:30

Labužníkem každý den

4 / 6 | (12)

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. 

Link
12:00

Italská kuchyně po bavorsku

1 / 10 | (12)

Bavorská a italská kuchyně – každá z nich je už sama o sobě mimořádným zážitkem.

Link
12:30

Sladkosti snadno a rychle

1 / 4 | (12)

V tomto seriálu máme možnost poznat Kitty Hope a Marka Greenwooda, nekorunovaný královský pár cukrářského oboru.

Link
13:00

Juliovy pokrmy za 22 minut

1 / 13 | (12)

V tomto pořadu nám šikovný Julius ukáže rychlé, jednoduché a chutné recepty, a navíc je jeho netajeným úmyslem přesvědčit diváky, že k přípravě vynikajícího jídla každému úplně postačí 22 minut.

Link
13:30

Juliovy pokrmy za 22 minut

1 / 14 | (12)

V tomto pořadu nám šikovný Julius ukáže rychlé, jednoduché a chutné recepty, a navíc je jeho netajeným úmyslem přesvědčit diváky, že k přípravě vynikajícího jídla každému úplně postačí 22 minut.

Link

Odpolední program

16
14:00

Jamieho speciality

1 / 6 | (12)

Tento nový zajímavý seriál nám poradí, jak a co máme jíst, abychom žili zdravěji.

Link
15:00

Šéfové za pultem

1 / 7 | (12)

V tomto novém gastronomickém seriálu sedí diváci v první řadě, aby mohli pohodlně sledovat celou přípravu fantastického menu, jež před jejich očima zhotovuje kuchařská dvojice Craig Harding a Rob Rossi.

Link
15:30

Co je v ledničce?

1 / 1 | (12)

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. 

Link
16:00

Co je v ledničce?

1 / 2 | (12)

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. 

Link
16:30

Labužníkem každý den

4 / 7 | (12)

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. 

Link
17:00

Labužníkem každý den

4 / 8 | (12)

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. 

Link
17:30

Mlýnek na recepty

1 / 45 | (12)

Nová sezóna, nová řada – a úspěšný seriál Mlýnek na recepty přichází opět na vaše obrazovky.

Link
17:45

Mlýnek na recepty

1 / 46 | (12)

Nová sezóna, nová řada – a úspěšný seriál Mlýnek na recepty přichází opět na vaše obrazovky.

Link

Večerní program

16
18:00

Jacques Pépin: Vaříme s láskou

1 / 8 | (12)

Jacques Pépin naše diváky seznámí s novými fantastickými recepty a kuchyňskými technikami, a jak jsme u něho zvyklí, dělá to zaníceně, naplno, tělem i duší.

Link
18:30

Gizzi Erskinová a korejská kuchyně

1 / 9 | (12)

Korejská kuchyně je chutná, ba může být i zdravá, pestrá a lehká... Tedy pokud víme, jak na to.

Link
19:00

Francouzské dobrodružství Jamese Martina

1 / 19 | (12)

Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření, ve kterém zamíří do Francie, aby navštívil lokality, jež v největší míře ovlivnila jeho kulinářskou kariéru.

Link

Noční program

16
20:00

Juliovy pokrmy za 22 minut

1 / 15 | (12)

V tomto pořadu nám šikovný Julius ukáže rychlé, jednoduché a chutné recepty, a navíc je jeho netajeným úmyslem přesvědčit diváky, že k přípravě vynikajícího jídla každému úplně postačí 22 minut.

Link
20:30

Hughovy tři dobré věci

1 / 1 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. 

Link
21:00

Viktoriánští pekaři

1 / 1 | (12)

Čtyři profesionální pekaři dají na čas sbohem svým moderním provozovnám, aby se dali na cestu časem. Rozhodli se, že se v praxi podívají, jak vypadalo jejich řemeslo ve viktoriánské epoše.

Link
22:00

Jamieho a Jimmyho Gastronomický bojový klub

3 / 1 | (12)

Klub bojovníků za práva dobrého jídla nemá stálé sídlo. 

Link
23:00

Francouzské dobrodružství Jamese Martina

1 / 20 | (12)

Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření, ve kterém zamíří do Francie, aby navštívil lokality, jež v největší míře ovlivnila jeho kulinářskou kariéru.

Link
00:00

Co je v ledničce?

1 / 1 | (12)

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. 

Link
00:30

Co je v ledničce?

1 / 2 | (12)

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. 

Link
01:00

Jacques Pépin: Vaříme s láskou

1 / 8 | (12)

Jacques Pépin naše diváky seznámí s novými fantastickými recepty a kuchyňskými technikami, a jak jsme u něho zvyklí, dělá to zaníceně, naplno, tělem i duší.

Link
01:30

Bocuse d'Or - Lyon

1 / 3 | (12)

Na stanici TV Paprika pokračuje seriál věnovaný nejslavnější kuchařské soutěži světa, pořádané pod názvem Bocuse d’Ort. Ve čtyřech nových dílech uvidíte očima samotných protagonistů soutěže, jak probíhala fáze od slavného evropského vítězství v roce 2016 do...

Link
02:00

Juliovy pokrmy za 22 minut

1 / 15 | (12)

V tomto pořadu nám šikovný Julius ukáže rychlé, jednoduché a chutné recepty, a navíc je jeho netajeným úmyslem přesvědčit diváky, že k přípravě vynikajícího jídla každému úplně postačí 22 minut.

Link
02:26

Hughovy tři dobré věci

1 / 1 | (12)

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. 

Link
02:52

Dva v kravatě

1 / 10 | (12)

Dvě známé české tváře naší stanice spojily své síly! Už také bylo načase, aby se spolu seznámily... Jan Rosák yl v českých médiích osmdesátých a devadesátých let jednou z nejznámějších moderátorských osobností, zatímco Michal Nikodém je představitelem pražské...

Link
03:19

Masopusti

1 / 10 | (12)

Smažený sýr, smažené houby, smažený květák – co nás hned napadne, když o těchto jídlech slyšíme?

Link
03:45

Ze dne na den

1 / 187 | (12)

Mimořádně úspěšný seriál?Co si dáme dnes? od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. 

Link
03:58

Ze dne na den

1 / 188 | (12)

Mimořádně úspěšný seriál?Co si dáme dnes? od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. 

Link
04:11

Až vám FITráví

3 / 5 | (12)

V nejnovější řadě našeho seriálu věnujeme velký prostor moudrým a již dávno osvědčeným radám lidových léčitelů. 

Link
04:38

Rozmary trhu

1 / 10 | (12)

Už se vám stalo, že jste šli na trh úplně bezradní? Když jste uvažovali nad tím, co budete vařit, nic vás nenapadalo, a teprve až na místě samém, při pohledu na denní nabídku, na čerstvou zeleninu a jiné potraviny, jste vymysleli, co ponesete večer na stůl?

Link
05:06

Sweet Boy

1 / 5 | (12)

Tímto seriálem povází diváky mladý pražský kuchař Michal Nikodém, na jehož pracovním stole vznikají tradiční druhy cukroví českého i mezinárodního původu, dobroty, až se sliny v ústech sbíhají.

Link
05:34

Gizzi Erskinová a korejská kuchyně

1 / 9 | (12)

Korejská kuchyně je chutná, ba může být i zdravá, pestrá a lehká... Tedy pokud víme, jak na to.

Link