Rozpis

3-4 fő
180 g vepřové kotlety
10 g rozmarýnu
10 g tymiánu
5 g šalvěje
2 g černého pepře
5 g soli
1sáček na vakuování
30 ml olivového oleje
100 ml suchého bílého vína
50 g gorgonzoly
20 ml smetany
50 g parmezánu

Podobné recepty

Vepřové v jemné bylinkové krustě, ozdobené jemným teplým krémem z gorgonzoly

  • VEPROVE_V_JEMNE_BYLINKOVE_KRUSTE_OZDOBENE_JEMNYM

Zpracujeme vepřovou kotletu

Všechny bylinky nasekáme najemno

Osolíme a opepříme

Přidáme trochu olivového oleje

Nakonec bylinkovou směs zalijeme vínem

Maso obalíme bylinkovou směsí

Uzavřeme v sáčku na vakuování

Necháme péct při 70 C asi 2 hod.

Sýry rozpustíme ve vodní lázni

Vepřovou kotletu nakrájíme na jemné plátky, a ochutíme sýrovou omáčkou

ostavite komentar