Rozpis

3-4 fő
5 dkg smíšeného zeleného salátu
2ks uzeného filé ze pstruha
1/2okurky
20 dkg střídky ze žitného chleba
 Citrónová emulze:
3lžíce olivového oleje
1lžíce čerstvé citronové šťávy
 sůl
 koření Ke krému:
20 dkg smetanového sýra
2Lžíce medvědího česneku
1Lžíce olivového oleje
1Lžička citronové šťávy
 sůl
 koření

Podobné recepty

  • Středomořský salát s krevetami

    Ovoce nakrájíme na chutné kusy. Mezitím z citronové šťávy, balzamikového octa a olivového oleje připravíme emulzi. Přidáme sůl a pepř, případně polepšíme ještě...

    další
  • Uzený pstruh na salátovém základě

    Listy obou druhů salátu natrháme do salátové mísy a přidáme na plátky nakrájené ředkvičky. Plátky mandlí mírně opražíme na pánvi. Salát osolíme a vmícháme...

    další

Salát z uzeného pstruhu s pažitkovým tvarohovým krémem

  • Salat_z_uzeneho_pstruhu_s_pazitkovym_tvarohovym_kremem

Přidáme do salátu olivový olej a malé množství citronové šťávy. Česnek medvědí nebo pórek nakrájíme na drobné plátky. Přimícháme všechny ingredience do tvarohového krému a dochutíme solí a pepřem. Pak pouze navrstvíme přísady do misky ze skla: salát, pstruh, tence nakrájené plátky okurky a střídku chleba.

ostavite komentar