Rozpis

3-4 fő
25 dkg polévkové zeleniny
50 dkg hovězí roštěné
 hořčice
 sůl
 pepř
25 dkg ječné kroupy
1hrst čerstvé máty
1svazek čerstvé mateřídoušky
1cuketa
1hrst čerstvého špenátu
1šálek vývaru
2lžíce mleté pistácie
2lžíce oleje z jader meruněk
 olivový olej
10 dkg hub
2ks citrusu
 bezgluténová strouhanka k obalování

Podobné recepty

Roštěnka z anguse plněná kroupami

  • Rostenka_z_anguse_plnena_kroupami

Zeleninu si pokrájíme nadrobno, z odblaněného masa si ukrojíme asi půl centimetru silné plátky. Naklepeme je do stejné tloušťky, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme. Zeleninu pokrájenou na stejně velké kousky promícháme s ječnými kroupami, navršíme na plátky masa. Okořeníme čerstvou mátou a tymiánem. Alobal potřeme tenkou vrstvou oleje a zabalíme závitky do něj. Pečeme v troubě na 180 stupňů asi 20 minut. Cuketu nakrájíme na kostky a orestujeme na pánvi na tuku. Čerstvý špenát orestujeme na troše oleje, podlijeme vývar a podusíme. Mleté pistácie promícháme s přibližně dvěma lžícemi oleje z jader meruněk. Upečené maso vyndáme z alobalových balíčků, obalíme v citrusové strouhance a opečeme na troše oleje.

ostavite komentar