Rozpis

3-4 fő
 červené zelí
 majonéza
 sůl
 citron
 BBQ Rub
 BBQ omáčka
 housky na hamburger (nejlepší jsou domácí!)
 máslo
3 kg hovězího krku

Podobné recepty

Pulled Beef Sandwich

  • Pulled_Beef_Sandwich

Zelí nakrájíme na proužky. Osolíme ho a po 10 minutách vyždímáme. Pak přidáme majonézu, sůl, pepř a citronovou šťávu a připravíme salát Coleslaw. Housky natřeme máslem a vnitřní strany osmahneme.

Maso potřeme BBQ Rubem. Pak jej udíme (pečeme) vcelku, při 120 °C 10 až 12 hodin. Jakmile má vnitřek masa teplotu 75 °C, zabalíme ho do pečicího papíru a pečeme dál zabalené. Hotové maso, které má máslově měkkou konzistenci, natrháme.

Použijme bohatě všechny suroviny a sestavíme sendvič.

ostavite komentar