Rozpis

3-4 fő
6 dkg tapiokových perel (bílé nebo zelené)
4 dl vody
 
 Na dochucení:
 citrónová kůra, limetková kůra (kůra z pomeranče)
2lžíce strouhaného kokosu
3 dl kokosového mléka (plus na ředění na další den)
5 dkg cukru
2balení vanilkového cukru
 
 Na zdobení:
1zralé mango
1šťáva z limetky
1lžíce hnědého cukru

Podobné recepty

  • Horká èokoláda

    Smetanu asi minutu nebo pùldruhé minuty povaűíme (není nutné pűivádìt k varu). Pűidáme kvalitní hoűkou èokoládu a sójovou zakysanou smetanu.Pűistrouháme k tomu...

    další
  • Moučník „Velikonoční překvapení” - Velikonoční menu

    Mouku, prášek do pečiva a sůl smícháme přes síto do mísy. V jiné míse si smícháme máslo s dvěma prvními druhy cukru, a to tak, abychom získali nadýchaný krém....

    další
  • Řezy „Myšička“

    Tři jablka nastrouháme a smícháme s moukou, smetanou, s vajíčky a olejem. K tomu přisypeme cukr, jeden balíček vanilkového cukru, jedno balení prášku do pečiva...

    další

Puding z tapioky

  • Puding_z_tapioky

Tapioku si předvaříme ve vodě, pak k ní přidáme další ingredience. Vaříme celkem 15-20 minut, než nám změkne.
Necháme ji vychladnout a je nejlepší ji podávat až další den, pokud je hustá, tak ji můžeme zředit malým množstvím kokosového mléka. Podáváme ji ozdobenou ovocným salátem z limetky a manga a hnědého cukru. 


ostavite komentar