Rozpis

3-4 fő
1 l sladké smetany, želatina v sáčku, 200 g cukru, 20 g bazalky, 500 g třešní, 200 ml višňového likéru nebo višňového kompotu, máta

Podobné recepty

  • Horká èokoláda

    Smetanu asi minutu nebo pùldruhé minuty povaűíme (není nutné pűivádìt k varu). Pűidáme kvalitní hoűkou èokoládu a sójovou zakysanou smetanu.Pűistrouháme k tomu...

    další
  • Moučník „Velikonoční překvapení” - Velikonoční menu

    Mouku, prášek do pečiva a sůl smícháme přes síto do mísy. V jiné míse si smícháme máslo s dvěma prvními druhy cukru, a to tak, abychom získali nadýchaný krém....

    další
  • Řezy „Myšička“

    Tři jablka nastrouháme a smícháme s moukou, smetanou, s vajíčky a olejem. K tomu přisypeme cukr, jeden balíček vanilkového cukru, jedno balení prášku do pečiva...

    další

Panna cotta s bazalkou

V kastrolku na mírném ohni vaříme sladkou smetanu, cukr moučku a želatinu. Necháme vařit. Jakmile se želatina rozpustí, odstavíme, vložíme několik lístků bazalky a rozmixujeme. Panna cottu vložíme do formy a necháme 4 - 6 hodin v ledničce.

ostavite komentar