Rozpis

3-4 fő
4kus pražmy
4kus mořského vlka
 Solí
 Pepřem
 Olivového oleje
1000gr mangoldu
1000gr nových brambor

Podobné recepty

  • Černé rizotto - Rijeka

    Sépie očistíme a důkladně omyjeme, načež maso rozkrájíme na velmi drobné kostičky. Míšky se sépiovým barvivem dáme stranou. Jemně nasekanou cibulku si na 3-4...

    další
  • Candát na hnědých žampiónech

    Candáta rozkrájíme na kousky odpovídajících rozměrů, osolíme a dáme stranou. Brambory pokrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě, potom je rozmačkáme a...

    další
  • Blanšírované mušle ve dvou barvách

    Bazalku, pažitku a 4-5 stroužků česneku jemně nasekáme a zamícháme je do smetany. Osolíme a opepříme. Dáme vařit vodu a nasypeme do ní sůl a česnek. Vodou s...

    další

Grilovaná pražma nebo mořský vlk s mangoldovým bramborem

  • Grilovana_prazma_nebo_morsky_vlk_s_mangoldovym_bramborem

2 kg umytých nových brambor uvaříme ve slané vodě, mezitím stejné množství mangoldu dusíme na troše olivového oleje do měkka, pak je přidáme k uvařeným a scezeným bramborům.
K přípravě jedné porce potřebujeme 1 kus pražmy nebo 1 kus mořského vlka, osolíme, osušíme a položíme na horký čistý gril a maximálně s jedním otočením ugrilujeme. Podáváme s mangoldovým bramborem.

ostavite komentar