Rozpis

3-4 fő
1 kg sýru Philadephia
300 g cukru
8vajec
10 ml pomerančové esence
10 g pomerančové kůry
230 ml smetany ke šlehání (Hulala)
80 g rybízové marmelády
150 g sušenek (oblíbených)
100 g čokoládových cereálií
5 g menty
100 g másla

Podobné recepty

  • Řezy „Myšička“

    Tři jablka nastrouháme a smícháme s moukou, smetanou, s vajíčky a olejem. K tomu přisypeme cukr, jeden balíček vanilkového cukru, jedno balení prášku do pečiva...

    další
  • Horká èokoláda

    Smetanu asi minutu nebo pùldruhé minuty povaűíme (není nutné pűivádìt k varu). Pűidáme kvalitní hoűkou èokoládu a sójovou zakysanou smetanu.Pűistrouháme k tomu...

    další
  • Moučník „Velikonoční překvapení” - Velikonoční menu

    Mouku, prášek do pečiva a sůl smícháme přes síto do mísy. V jiné míse si smícháme máslo s dvěma prvními druhy cukru, a to tak, abychom získali nadýchaný krém....

    další

CHEESECAKE S ČERSTVÝM OVOCEM

  • CHEESECAKE_S_CERSTVYM_OVOCEM

Sýr smícháme s vejci a cukrem.

Přidáme esenci, smetanu ke šlehání a pomerančovou kůru

Vše dáme do blenderu

Mixujeme, dokud nevznikne pěna

Sušenky rozdrtíme a zamícháme s cereáliemi a máslem

Ovoce očistíme a posymeme cukrem a mátou nasekanou nadrobno. Vše dáme do ledničky a necháme, dokud se nevytvoří tekutina

Plech vymažeme máslem a na dno umístíme směs ze sušenek

Zalijeme tekutinou

Pečeme při 180 C asi 30 min.

Necháme v otevřené troubě

Odkrojíme kousek a dáme na talíř

Přidáme ovoce

Zdobíme čerstvou mátou

ostavite komentar