Rozpis

3-4 fő
0.5 kg kachních jater
2ks vajíček
 hořčice
1velká cibule
 pažítka
 olej
 sůl
 pepř

Podobné recepty

  • Ratatouille

    Na velké pávi rozehřejte olivový olej.  Dozlatova na něm orestujte lilek nakrájený na kostičky. Osolte a opepřete. Vyndejte z pánve na papírovou utěrku a...

    další
  • Ratatuj – Baklažánové francouzské lečo

    Spaříme rajčata, oloupeme je a nakrájíme na větší kousky. Na olivovém oleji podusíme cibuli, baklažán, cukety – a to každou zeleninu samostatně! Nakonec...

    další

Židovská vejce

  • Zidovska_vejce

Cibuli na drobno nakrájíme a osmahneme na pánvi, pak k ní přidáme játra a vše upečeme. Vajíčka uvařená natvrdo nakrájíme na drobné kostičky a v míse vidličkou pomačkáme a vmícháme do jater. Dochutíme hořčicí, solí a pepřem, můžeme ozdobit pažitkou.

ostavite komentar