Naše pořady od A do Z

Naše pořady

Pekařství Paprika

Vysílání

sobota (listopadu 17.)11:20
sobota (listopadu 17.)23:05
neděle (listopadu 18.)11:20
neděle (listopadu 18.)23:05
sobota (listopadu 24.)11:20
sobota (listopadu 24.)23:05
neděle (listopadu 25.)11:20
neděle (listopadu 25.)23:05
sobota (prosince 1.)11:15
sobota (prosince 1.)23:05
neděle (prosince 2.)11:15
neděle (prosince 2.)23:05
sobota (prosince 8.)11:15
sobota (prosince 8.)22:55
sobota (prosince 8.)23:10
neděle (prosince 9.)11:15
neděle (prosince 9.)22:55
neděle (prosince 9.)23:10

Pekařství Paprika

  • Paprika_Bakery
Proč by náš chléb vezdejší nemohl být trochu rozmanitější? Vždyť jeho základní ingrediencí může být třeba pšenice špalda, mohou se v něm skrývat ořechy nebo rozmarýn, případně můžeme jíst chléb kváskový. 

A mohlo by se nám něco stát, kdybychom ve vývoji nezaostali u obyčejného chleba se salámem? Kdybychom si místo chipsů udělali něco ke chroupání sami doma?! Kdybychom si ke svačině zabalili bagel, který je naším vlastním dílem?!
Tamás Dános hostí v domácí pekárně kanálu TV Paprika čtyři vynikající pekaře a všichni společně nám předvedou, že po upečení všelijakých druhů domácího chleba nebo pečiva se ještě směle můžeme pustit i do přípravy nějaké té mlsoty na doplnění našeho pekařského sortimentu.
Jestliže už i vy máte dost různých napodobenin domácího pečiva a nemáte chuť vydávat horentní sumy za takzvané gourmetské sendviče, radíme vám: Učte se a přebírejte nápady od našich hostů. Můžete si být jisti, že co se peče u nás, to je vždycky moc dobré!