Naše pořady od A do Z

Naše pořady

Zaměřeno na polskou kuchyni

Vysílání

středa (května 23.)09:00
středa (května 23.)19:00
čtvrtek (května 24.)09:00
čtvrtek (května 24.)19:00
pátek (května 25.)09:00
pátek (května 25.)19:00
pondělí (května 28.)09:00
pondělí (května 28.)19:00
úterý (května 29.)09:00
úterý (května 29.)19:00
středa (května 30.)09:00
středa (května 30.)19:00
čtvrtek (května 31.)09:00
čtvrtek (května 31.)19:00
pátek (června 1.)09:00
pátek (června 1.)19:00
pondělí (června 4.)09:00
pondělí (června 4.)19:00
úterý (června 5.)09:00
úterý (června 5.)19:00
středa (června 6.)09:00
středa (června 6.)19:00
čtvrtek (června 7.)09:00
čtvrtek (června 7.)19:00
pátek (června 8.)09:00
pátek (června 8.)19:00
pondělí (června 11.)09:00

Zaměřeno na polskou kuchyni

  • More_Than_Cooking
Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě kterých připravuje nové pochoutky, představující divákům objevný svět dosud neznámých chutí.

Tomek Jakubiak, úspěšný mistr kuchař a autor gastronomických článků předvádí emblematické pokrmy své vlasti, a to od sklizně potřebných surovin až po jejich zpracování. Vydává se na cestu, aby objevoval dávno zapomenuté potraviny, ale i kulinářské novinky, a zatímco se toulá rozličnými kouty Polska, seznamuje se s metodami výroby či pěstování řady potravin, například sýrů, masných výrobků, ovoce, zeleniny a mnoha druhů koření.
Regionální speciality, na něž narazí, jsou ale pouhým začátkem dlouhého řetězce zbrusu nových kulinářských kompozic. Tomek totiž ve svém seriálu divákům předvede, jak vypadá příprava polévek, hlavních jídel i dezertů podle jeho představ. Seznamte se i vy se všemi jeho šikovnými triky, díky kterým vykouzlíte z běžných potravin hotové zázraky, vždyť kuchyňská kreativita nezná hranic.