Naše pořady od A do Z

Naše pořady

Moje matka vařila s Patrizia Paliglieri

Adás

program_not_ininterval

Moje matka vařila s Patrizia Paliglieri

  • Moms_Food_With_Patrizia_Paglieri
Patrizia Paliglieri vyrostla v Itálii a už pětadvacet let žije v Rumunsku.

Ve svém kulinářském království ale jednoznačně udržuje při životě italské tradice, zaměřuje se zejména na domácí kuchyni, na recepty, které se naučila od maminky a od babičky. Všechny její pokrmy se připravují velmi snadno a ingredience se často dají pozměňovat podle individuálního vkusu, protože v jejím případě co je psáno, to je málokdy přísně dáno.

  1. Broskvové gazpacho s ocetem balsamico a limetou

  2. Broskvové mousse se sušenkami amaretto a koňakem

  3. Bruschety s lesními hřiby a lanýži

  4. Celerový krém se skořicí

  5. Ceviche z mečouna s kousky avokáda

  6. Cuketové carpaccio s rajčatovým tatarákem

  7. Dýňový krém s karí Madrás

  8. Filé z lososa s pestem ze sušených rajčat a bazalky

  9. Fritatta s chřestem a špenátem

  10. Guacamole s mátou a surimi

  11. Hovězí svíčková mare e monti

  12. Kachní játra s karamelizovanými jablky a malinami

  13. Kachní prsa na celerovém pyré

  14. Kalmáry v rajčatové omáčce s bílým vínem s bílou polentou

  15. Kaštanový krém

  16. Krůtí karbanátky s mortadellou a kurkumou

  17. Kuřecí kostky v mandlové kůrce se smetanou

  18. Lilkové timballo

  19. Malinový mousse s pusinkami a likérem z růží

  20. Millefeuille z polenty se sýrem raclette a slaninou

  21. Mini dortíčky s kuřetem

  22. Palačinky se špenátem a nádivkou z hřibů

  23. Panna cotta s bazalkou

  24. Pečená cibule plněná směsí masa a piniových semínek

  25. Plněná křepelčí vejce

  26. Plněná rajčata fetou a olivami

  27. Proužky hovězí svíčkové s teplým paprikovým salátem

  28. Quiche s krůtím masem, artyčokem a ementálem

  29. Ravioli se sýrem urda

  30. Rýžové karbanátky s krevetami a mozzarellou

  31. Šátečky s aglio, olio, peperoncino a kozím sýrem telemea

  32. Tagliolini s vepřovým ragú a sezónní zeleninou

  33. Tiramisu

  34. Tuňák s ořechovou kůrkou s hruškovým krémem a mascarpone

  35. Tuňáková roláda s avokádovým mousse, kozlíkem a redukcí z granátového jablka

  36. Vepřová kotleta ve slanině a šalvěji s česnekovou omáčkou

  37. Vepřový guláš s klobáskami a rozmarýnem

  38. Zapečené dýňové květy plněné zeleninou

  39. Zapečený dort se špenátem, cuketou a rýží