Naše pořady od A do Z

Naše pořady

Vaříme s Robertem Bede

Adás

program_not_ininterval

Vaříme s Robertem Bede

  • Bede_Robert_Masterclass
Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. 

Točil mlýnkem na recepty, vařil s celebritami, ba ani drůbež si na něho nikdy nepřišla. Už více než celé jedno desetiletí proklepává svým nenapodobitelným způsobem kuchyňské prkénko, podle čehož ho každý snadno pozná.
Teď vám představíme pana Róberta Bedeho. Mistra kuchaře, který i o těch nejjednodušších a nejvšednějších jídlech dokáže povědět něco nového. Prozradí nám pár drobných triků, sdělí nám historické údaje a zasvětí nás do postupů skutečných mistrů. A tak si můžeme být naprosto jisti, že poskytne divákům nové užitečné informace, které – jak doufáme – ocení jak ti, kteří vaří pravidelně, tak ti, kteří zavítají do kuchyně a berou do ruky vařečku jen svátečně.
Tak tedy pánve vzhůru a vydejme se vstříc novým kulinářským dobrodružstvím! Již brzy se čerstvě natočený seriál, v němž se ujímá hlavní role Róbert Bede, objeví na programu stanice TV Paprika.

  1. Baklažánový krém s tousty

  2. Bažantí polévka s masovými knedlíčky s majoránkou, celerem a zelený jablkem

  3. Bramborové ragú s cuketou (rizoto)

  4. Buchty s povidlama

  5. Citrusový salát s chřestem

  6. Francouzské brambory

  7. Gundelovy Palačinky

  8. Holštýnský telecí řízek s bramborovými nudličkami

  9. Houbová polévka s paprikou

  10. Chřestový krém

  11. Jablečná palačinka v bílé čokoládě se zázvorem

  12. Kachní játra s jáhly a lesními houbami

  13. Kobliha z odpalovaného těsta se zmrzlinou a čokoládovou polevou

  14. Kotoučky z těsta s rajčetem a bazalkou

  15. Krémová dýňová polévka

  16. Krvavá jitrnice servírovaná v těstíčku s jablkem

  17. Panenské medailonky s citrusovou polevou, zeleným pepřem a fazolovými lusky

  18. Paštika s krůtím masem v sušené šunce, s dýňovými semínky a v ostružinové omáčce

  19. Pečené rohlíčky s máslem a kmínem

  20. Plněný vepřový pupek s ječnými kroupami a špenátem

  21. Rákóciho tvarohové řezy

  22. Ratatuj – Baklažánové francouzské lečo

  23. Rybí filet v strouhance a na červené řepě se zázvorem

  24. Slané sýrové křupavé pečivo

  25. Steak ze svíčkové s celerovo-dýňovým ragú

  26. Sumec na paprice s noky a koprem

  27. Svíčkové proužky s podomácky připraveným bochánkem

  28. Ševcovský koláč s ovocnou šťávou

  29. Telecí roláda plněná modrým sýrem a šunkou (klasické Cordon Bleu) se zelenými hrachovými lusky a mrkví

  30. Tomatový krém s paprikou a zavářkou z vajec

  31. Zapečené vepřové kolínko s rajčatovou čočkou

  32. Ztracené vejce na pagáčkách z masa, se smetanovo-houbovou omáčkou